EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Jose Orive deixa l’alcaldia de Canovelles

Plegarà el dia 15. El seu substitut serà Emili Cordero, primer tinent d’alcalde

Jose Orive deixa l’alcaldia de Canovelles..
última actualització: 30-09-2016 (13:31)

EL 9 NOU
Jose Orive deixarà el proper 15 d’octubre l’alcaldia de Canovelles després de 12 anys al càrrec. El seu substitut serà el regidor Emili Cordero, que ja és el primer tinent d’alcalde i ha estat ratificat com a candidat per l’assemblea socialista.

Jose Orive deixa l’alcaldia de Canovelles. Després de 12 anys en el càrrec, formalitzarà la seva renúncia com alcalde i com a regidor el proper 15 d’octubre. L’encara alcalde ha comunicat la decisió als regidors de l’Ajuntament aquest dijous i aquest divendres ho fa als treballadors municipals. També ho ha anunciat al seu Facebook personal. Orive va entrar a l’Ajuntament de Canovelles fa 17 anys com a regidor. En els primers cinc anys, va ser primer tinent d’alcalde i cap de l’àrea de serveis personals. Més endavant, també va assumir les competències de governació.

Orive ha assegurat que es tracta d’una decisió personal i que no respon a cap mena d’estratègia partidista. “L’alcaldia es viu les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any en una tasca que és apassionant. La feina no et deixa parar per reflexionar però ara ho he pogut fer i he vist que era el moment de deixar-ho. Tots els càrrecs tenen un final”.

A banda de ser alcalde, Orive també ha estat president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i president del Consorci per a la Defensa de la conca del riu Besòs.

Aquest divendres, Jose Orive ha presidit el seu darrer acte oficial com a alcalde. Ha estat la celebració del dia de la Policia Local, que s’ha fet a Can Palots. També hi ha assistit qui serà el seu successor, Emili Cordero.

A partir del 17 d’octubre, es reincorporarà a l’Ajuntament de Canovelles on havia estat fins fa 17 anys tècnic de cultura.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal